Foto G&W

  Uw specialist in fotografische artikelen

WERTGARANTIE

Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe camera's als occasions. Op onze nieuwe camera's zit standaard fabrieksgarantie (dit kan variëren tussen 1 of 2 jaar, afhankelijk van het merk dat u aanschaft), dit zit niet op de occasions. Mocht u nu uw apparatuur deels of volledig willen dekken, dan is dat mogelijk met onze (uitgebreide) dekkingen van WERTGARANTIE.

 
"Een ongeluk zit in een klein hoekje!"
 
 

FotoCare (nieuwe camera's)

Uitstekende dekking bij schade of diefstal. Voor alle merken camera's en toebehoren. 

Wat er ook gebeurt......

Een camera is een gebruiksvoorwerp, waarmee je meestal onderweg bent. Een schade is hierdoor snel gemaakt. De meest voorkomende schades zijn val- en stootschade, zand- en stofschade en vocht- en waterschade. Reparatie of vervanging kost al snel veel geld naast de overlast die je ervan hebt. 

 

WERTGARANTIE

FotoCare Basic


  • met een looptijd van 36 maanden
  • voor alle merken camera's
  • die tot 1 jaar na aankoop kan worden afgesloten
  • voor privé en zakelijk gebruik
  • die reparatiekosten vergoed
  • en voor een gelijkwaardig vervangend toestel zorgt in       geval van Total Loss

WERTGARANTIE

FotoCare Premium


  • ontvangt u dezelfde dekking als bij de FotoCare Basic maar dan uitgebreid met een roof en inbraak (ook uit afgesloten motorvoertuig) dekking, die wereldwijd geldt.

Vergoedingen
Voor al het privé en zakelijk gebruik van camera's en toebehoren.

*Na afloop van de wettelijke fabrieksgarantie

Eenmalige premie

Eigen risico bedraagt €30,- per schadegeval (incl. btw).

*Incl. 21% assurantiebelasting

 

All Risk Flex (occasions)

Onze occasions worden uitgebreid getest in de winkel.  Gebreken worden vermeld bij de camera, maar over het algemeen zijn de camera's 100% werkend. Wilt u toch dat beetje extra zekerheid? Kies dan voor onze All Risk Flex.

Uitgebreide dekking, voordelige premie, vanaf slechts €2,99 & vanaf dag 1 uitstekende dekking bij schade of diefstal.

Direct ingaande dekking

Met WERTGARANTIE All Risk Flex bent u vanaf de eerste dag van aankoop verzekerd tegen de dure reparatiekosten voor uw nieuwe camera. En ook de apparaten die u al bezit, kunt u verzekeren. Hierbij speelt de leeftijd van het apparaat geen rol. In geval van total loss loopt uw All Risk Flex verder op het vervangende apparaat.


Voordelig en flexibel

All Risk Flex biedt een uitgebreide aanvulling op uw wettelijke rechten en de fabrieksgarantie. De looptijd van All Risk Flex is één jaar en daarna maandelijks opzegbaar.


Voorkom hoge reparatie kosten

Er kunnen met uw nieuwe apparaat allerlei ongelukjes gebeuren: U gooit per ongeluk een kop koffie om over uw camera, u laat uw camera per ongeluk op de grond vallen met als gevolg een gebroken display. In deze gevallen zorgen wij ervoor dat uw apparaat kosteloos wordt gerepareerd, zodat u daar geen omkijken naar heeft.


Aankoopbijdrage

En als reparatie niet meer mogelijk is, dan vergoeden wij tenminste €150,- voor aanschaf van een vervangend apparaat, tenzij de dagwaarde hoger is. Deze aankoopbijdrage stijgt jaarlijks met €25,- wanneer in de eerste twee verzekeringsjaren geen schade wordt gemeld aan de verzekeraar. De aankoopbijdrage is altijd beperkt tot de daadwerkelijke gemaakte kosten voor de aanschaf van een vervangend apparaat.


Premiumdekking

Voor slechts €2,- extra heeft u de meest uitgebreide dekking. Dan zijn ook schades door slijtage, nalatigheid en ongevallen gedekt. Kijk in de voorwaarden voor de maximale vergoeding.


Diefstaldekking

En wilt u ook de uitgebreide diefstaldekking dan betaalt u hiervoor €2,- extra per maand.

Vergoedingen reparatiekosten bij defecten door:

*Na afloop van fabrieksgarantie en naast de wettelijke rechten.

Overzicht premies*

*Incl. 21% assurantiebelasting