Foto G&W

  Uw specialist in fotografische artikelen

Over Foto G&W

Wij zijn een jong, energiek duo met jaren ervaring in het fotografie vak. Naast veel professionaliteit vind u ook spontaniteit en originaliteit bij ons in de winkel. Wij stellen de tevredenheid van de klant voorop en vinden het daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en trends op fotografisch gebied. Zo kunnen wij u van de juiste informatie voorzien.

In onze winkel kunt u zich verder laten inspireren door dit mooie vak. Met veel enthousiasme vertellen wij u graag meer over de nieuwste camera's en hun mogelijkheden. Hiernaast bieden wij ook een aantal cursussen aan zodat u de (nieuwe) camera meteen leert kennen. Mocht u liever aan de andere kant van de camera staan, kunt u altijd eens langs komen bij ons in de studio voor een professionele en gezellige fotoreportage.
Natuurlijk kunt u ook met uw foto's bij ons terecht. Heeft u nog een oude foto liggen, een verloren schat? Wij knappen hem voor u op. Kom eens langs met de foto en informeer naar de mogelijkheden.

Met uw digitale foto's kunt u bij ons terecht voor premium foto afdrukken en/of één van onze andere prachtige materialen zoals: steigerhout, RVS/parelmoer, acrylaat of canvas.

Foto G&W heeft nog veel meer te bieden zoals:  camera's, camera tassen, statieven, unieke accessoires, geheugenkaarten, digitaliseren oude films en meer.....
Kom eens langs en ontdek het voor u zelf.

Tot snel!

Gea Postma & Wianda Bakker